Нов български магазин за танцови обувки

Тези от вас, които танцуват знаят колко може да бъде трудно да се намерят подходящи танцови обувки, особено за някои видове танци. Това е още по-трудно, ако танцувате суинг танци. В публикацията „Какви обувки да нося, когато танцувам суинг танци“ са описани основните видове обувки, както и от къде можем да ги купим или поне популярните марки. Ако сте я прочели най-вероятно сте разбрали, че да се закупят обувки за суинг танци в България не е особено лесна задача.

От скоро, обаче това не е така. Само преди няколко седмици в България се появи първия онлайн магазин за обувки, насочени специално към суинг танцьорите, но това не значи, че не могат да се използват и от други танцуващи – стига обувката, която използват да е сходна. Новата марка носи приятното имe Groovy fox. Както самите създали казват името не е случайно, защото „groovy“ е чувството, а „fox“ e стилът. Тук неизменно част от танцуващите ще направят асоциацията с популярния танц Фокстрот (foxtrot или още Slow fox) и няма да сбъркат. Обувките на Groovy Fox създават същата мекота на крака и спомагат за плавните движения по време на танц. В същото време осигуряват стабилност на ходилото. За мъжете моделът е само един (за сега), но за сметка на това може да се поръча в пет интересни цветови решения. Дамите са малко по-облагодетелствани, защото имат избор между класическа дамска обувка за суинг (с по-висок ток) и по-ниска, затворена, с която предполагам, че ще могат да танцуват и на най-бързите ритми.

Снимка: groovyfox.bg

Едно от най-хубавите неща е, че всички модели в момента се продават с отстъпка от 20%, по случай стартирането на онлайн магазина и препоръчвам да се възползвате от нея. Но дори и без нея обувките са изключително добро съчетание между качество, цена и най-вече достъпност и може да са при вас в рамките на дни. Особено, ако се сравняват с най-популярните марки на пазара в момента.

В бъдеще се надявам магазинът да бъде обогатен с нови модели и цветове, както и с възможност за правене на обувки по поръчка. Би било страхотно за хората с по-нестандартни ходила. А вие може да разгледате целия наличен каталог на адрес: groovyfox.bg. Ако използвате социалните мрежи, може да ги последвате във Фейсбук и Инстаграм.

 

3 коментара за “Нов български магазин за танцови обувки

  1. Защо „новият български магазин“ е изцяло на английски? и цените не са „български“

    1. Здравейте! Мога само да гадая, но предполагам, че това се дължи на основната целева група – чуждестранни танцьори. Не вярвам да има проблем да платите в лева, ако се свържете със собствениците. Може да зададете въпроса си и в някои от каналите им за комуникация.

Вашият коментар